Ljubavni parovi

Ovan

Ovnovi se najbolje slažu sa Blizancima, Lavovima, Vagama i Strelčevima.

Ovan i Blizanac

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. Ova veza može doći u iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebalo da nauče da je vođstvo važno Ovnu i trebalo bi da ga puste da “komanduje”.

Ovan i Lav

Ova dva znaka jako su ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i nadopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor. Međutim, problemi će se javiti kada Ovan oseti da je prestao da dominira, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu. Ako uspeju da izbegnu taj sukob i dogovore se, ova veza mogla bi se ubrzo pretvoriti u brak jer vlada velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost.

Ovan i Vaga

Vaga je vrlo prilagodljiva i slična je Ovnovima. Ta sličnost je vrlo dobro potrebna da bi se neka veza održala; bilo prijateljska ili ljubavna.

Ovan i Strelac

Ova ljubavna priča ima veliki potencijal. Ovan je intenzivniji, dok je Strelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka i spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvek će u njima pobuditi takmičarski duh kojem su oboje skloni. Međutim, trebalo bi da paze da takmičarski duh ne iskoriste negde drugo i ne otplove u neke druge vode. Ovnovi ne bi mogli da oproste prevaru.

Bik

Bikovi se najbolje slažu sa Rakovima, Devicama, Škorpijama i Jarčevima.

Bik i Rak

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi biti voljen, cenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez problema pružiti. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice i prijatelja.

Bik i Devica

Device su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom pa su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživaće u večerama uz sveće i dugim šetnjama. No, problem se može javiti kad Bik izgubi interes za uvek savršenom Devicom. Ako uspeju da izbegnu taj problem njihova veza može dugo da potraje.

Bik i Škorpija

Bik i Škorpija imaju puno zajedničkih interesa i planova, mada zato što su oboje veoma jake ličnosti, ova veza često doživljava visoke letove i niske padove, od strastvene ljubavi do strastvenih svađa i nesuglasica. Škorpija je vatrena i intenzivna, a Bika privlači ta intenzivnost.

Bik i Jarac

Ova dva znaka savršena su jedan za drugog. Vrlo su temeljni i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im porodica i dom. Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim se mogu sresti je rutina, čega se oboje plaše.

Blizanci

Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima, Vagama, Strelčevima i Vodolijama.

Blizanci i Ovan

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebalo da nauče da je vođstvo važno Ovnu i trebalo bi da ga puste da “komanduje”.

Blizanci i Lav

Ljubavna veza između Blizanca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugom. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja pre svega. Lav će uvek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancu. Problem u ovoj vezi može se javiti kada Lav oseti ljubomoru na preterano koketiranje Blizanca.

Blizanci i Vaga

Ova dva znaka savršen su par. Poseduju sve što im je potrebno za čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nisu ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće ograničiti slobodu jedan drugom, već imaju uzajamno poverenje. Problem će nastati onda kada izgube to poverenje. Kada se to dogodi, vrlo teško će ga ponovno vratiti.

Blizanci i Strelac

Veza ova dva znaka je slična kao i kod Blizanca i Ovnova, samim tim što su Strelčevi vrlo opušteni pa je tako i veza Blizanac-Strelac opuštenija. Mirna priroda Blizanca žudi za Strelčevom ludošću.

Blizanac i Vodolija

Vodolija je puna iznenađenja i naglih promena koje savršeno odgovaraju jednom Blizancu. Vole da se druže i imaju veliki broj prijatelja što će ljubomornoj Vodoliji teško pasti.

Rak

Rakovi se najbolje slažu sa Bikovima, Devicama, Škorpijama, Jarčevima i Ribama.

Rak i Bik

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi biti voljen, cenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice i prijatelja.

Rak i Devica

Devica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Devica obožava osećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživaju u tome što se nadopunjuju. Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici.

Rak i Škorpija

Ova veza ima velikog potencijala. Problem se može javiti kada Škorpija shvati da je Rak previše emotivan za njega i da ga pažnja koju mu mora posvetiti počinje gušiti. Ako Škorpija prepozna razlog za Rakovu ljubomoru, brzo će se primiriti jer je gubitak voljene osobe za njega prestresan. Škorpija mora biti svesna da u ovoj vezi ne sme biti preoštra na jeziku, jer će se emocionalni Rak povući i ovoj vezi brzo će doći kraj.

Rak i Jarac

Rak obožava neznost i slatkorečivost, dok ponekad goropadni Jarac daje prednost jednostavnoj ravnodušnosti… Pri susretu Raka i Jarca, stvara se veza karakterisana izdržljivoscu i snagom volje. Jarac je logičan i stoji obema nogama na zemlji, dok Rak donosi emocionalnu notu u zajedničku vezu. Oboje znaju da postuju i respekruju jedan drugoga. Rak ceni Jarčevu posvećenost, dok se Jarac divi Rakovoj prionljivosti i vernosti.

Rak i Ribe

Ova ljubavna veza puna je turbulencija. Na početku se čini idealnom no kasnije dolazi do pomanjkanja strasti i zasićenja. Oboje žive u svom začaranom svetu i retko na život gledaju realno i otvorenih očiju. Zbog svojih ružičastih naočara kojima gledaju na svet ovaj par će imati velikih problema. Da bi odnos uspeo jedan od partnera mora biti realniji, jer je ova veza u suprotnom osuđena na propast.

Lav

Lavovi se najbolje slažu sa Ovnovima, Blizancima, Vagama, Strelčevima i Vodolijama.

Lav i Ovan

Ova dva znaka jako su ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i nadopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor. No problemi će se javiti kada Ovan oseti da je prestao da dominira, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu. Ako uspeju da izbegnu taj sukob i dogovore se, ova veza mogla bi se ubrzo pretvoriti u brak jer vlada velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost.

Lav i Blizanac

Ljubavna veza između Blizanca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugom. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja pre svega. Lav će uvek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancu. Problem u ovoj vezi može se javiti kada Lav oseti ljubomoru na preterano koketiranje Blizanca.

Lav i Vaga

Lavovi su površni što se tiče izgleda. Više ih privlači spoljašnji izgled, što jako smeta Vagama koje cene unutrašnju lepotu. Tajna njihove veze je poštovanje kompromisa na koji će rado pristati ali i strast koja u njihovoj vezi ima veliku ulogu. Savršeno se poklapaju u krevetu i neće dopustiti da im se veza pretvori u rutinu. Njihov odnos prepun je zabave i smeha.

Lav i Strelac

Oba znaka željna su avanture i to je ono što ih povezuje. Oni su strastveni i traže puno pažnje, pa će te dve potrebe rado zadovoljiti. Ono što ovu vezu čini posebnom je velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvek će se posvetiti jedan drugome i sve će učiniti kako bi ova veza uspela.

Lav i Vodolija

Lav se divi jedinstvenošću, vizijama i domišljatim karakteristikama Vodolije. Za uzvrat, Vodolija se divi Lavovoj energiji, harizmi i dostojanstvenošću – Vodolija uvek ima novih ideja, ali ne uvek i ambiciju da te ideje ostvari kao što to Lav radi. Oboje su ispunjeni ponosom i poseduju fiksna mišljenja, što ih može navesti na mnoge međusobne svađe i argumente.

Devica

Device se najbolje slažu sa Bikovima, Rakovima, Škorpijama i Jarčevima.

Devica i Bik

Device su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživaće u večerama uz sveće i dugim šetnjama. No, problem se može javiti kad Bik izgubi interes za uvek savršenom Devicom. Ako uspeju da izbegnu taj problem njihova veza može dugo potrajati.

Devica i Rak

Devica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Devica obožava osećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživaju u tome što se nadopunjuju. Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici.

Devica i Škorpija

Opšte gledano, ova dva znaka jako su kompatibilna i savršeno pristaju jedan drugome. No Devica poseduje premalo strasti za moćnu Škorpiju. Ona je uporna i zahtevaće od Device da se probudi, što bi moglo zasmetati uštogljenoj Devici. Ovaj odnos pre svega je prijateljski, a tek onda ljubavni. Devica je ta koja ne želi pristati na kompromise i to je ono što Škorpiona dovodi do ludila.

Devica i Jarac

Odnos Device i Jarca nije turbulentan i pun svađa jer Jarac dopušta dominantnoj Devici da vodi glavnu ulogu. Problem će se dogoditi jedino kad Devici dosadi uloga šefa. Rešenje za ovaj problem je da Jarac ponekad preuzme tu ulogu. Ovaj odnos ima mnogo kvaliteta. Oboje su intelektualci, praktični su te uživaju u analizama ponašanja svog partnera.

Vaga

Vage se najbolje slažu sa Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Strelčevima i Vodolijama.

Vaga i Ovan

Pošto su Vage prilagodljive svakom Zodijaku, spoj Vaga – Ovan je sasvim dobar spoj. Kombinacija ova dva znaka će biti u najboljem stanju ako se bazira na zajedničkim interesima, bilo na bazi vere ili kreativnih projekata. Ovaj spoj omogućiće i jednom i drugom da vide vrednost partnerovog mišljenja, njegove stavove i poglede na različite situacije.

Vaga i Blizanac

Ova dva znaka savršen su par. Poseduju sve što im je potrebno za čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nikada nisu ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće ograničiti slobodu jedan drugome, već imaju uzajamno poverenje. Problem će nastati onda kada izgube to poverenje. Kada se to dogodi vrlo teško će ga ponovno vratiti.

Vaga i Lav

Lavovi su površni što se tiče izgleda. Više ih privlači spoljašnji izgled, što jako smeta Vagama koje cene unutrašnju lepotu. Uprkos tome, ova dva znaka su idealni partneri. Tajna njihove veze je poštovanje kompromisa na koji će rado pristati ali i strast koja u njihovoj vezi ima veliku ulogu. Savršeno se poklapaju u krevetu i neće dopustiti da im se veza pretvori u rutinu. Njihov odnos prepun je zabave i smeha.

Vaga i Strelac

Strpljenje Vage ono je što Strelac treba dok će se Vaga uvek iznova iznenaditi neobičnom ponašanju Strelca. Oba znaka prilično su razumna iako poseduju kratak fitilj zbog čega su skloni raspravama. Uprkos tome, u njihovoj vezi nema velikih svađa već vlada razumevanje i podrška. Provodiće puno vremena zajedno i zapostavljati prijatelje jer se neće moći zasititi jedno drugoga.

Vaga i Vodolija

Vaga i Vodolija imaju pomalo turbulentnu vezu u kojoj oboje znaju uživati. Pustolovni su i brzo se zasite stvari koje su uvek iste. Stalno žele biti u pokretu i imaće veliko društvo čijim zabavama će rado prisustvovati. Svojim neodoljivim šarmom i smislom za humor u stanju su osvojiti svakog i to im je jedini problem u ovoj vezi. Preteranu ljubomoru mogu da izbegnu jedino poverenjem. Vernost je jedna od jačih strana ovog odnosa. Oni naprosto obožavaju jedan drugoga.

Škorpija

Škorpije se najbolje slažu sa Bikovima, Rakovima, Devicama, Jarčevima i Ribama.

Škorpija i Bik

Oboje su veoma verni prema onome što im je drago, i to u najboljem slučaju može obuhvatati i njih međusobno. Veoma je važno da pronađu zajedničke aktivnosti i interese, jer ovo je spoj koji profitira od zajedničkih uspeha i iskustava. Škorpija je vatrena i intenzivna, a Bika privlači ta intenzivnost.   Bik i Škorpija imaju puno zajedničkih interesa i planova, mada zato što su oboje veoma jake ličnosti, ova veza često doživljava visoke letove i niske padove, od strastvene ljubavi do strastvenih svađa i nesuglasica.

Škorpija i Rak

Ova veza ima velikog potencijala. Problem se može javiti kada Škorpija shvati da je Rak previše emotivan za njega i da ga pažnja koju mu mora posvetiti počinje gušiti. Ako Škorpija prepozna razlog za Rakovu ljubomoru, brzo će se primiriti jer je gubitak voljene osobe za njega prestresan. Škorpion mora biti svesna da u ovoj vezi ne sme biti preoštra na jeziku, jer će se emocionalni Rak povući i ovoj vezi brzo će doći kraj. Ako obe strane pređu preko svog ponosa i tvrdih stavova ova veza će uspeti i biti vrlo strastvena.

Škorpija i Devica

Ova dva znaka jako su kompatibilna i savršeno pristaju jedan drugom. No Devica poseduje premalo strasti za moćnu Škorpiju. Ona voli biti uporna i zahtevaće od Device da se probudi, što bi moglo zasmetati uštogljenoj Devici. Ovaj odnos pre svega je prijateljski, a tek onda ljubavni. Devica je ta koja ne želi pristati na kompromise i to je ono što Škorpiona dovodi do ludila.

Škorpija i Jarac

Oboje su uporni, ambiciozni i savršeno odgovaraju jedno drugom u krevetu. Ova veza retko kada ima problema. Jarac obožava romantičnost koju poseduje Škorpija i njegov zagrljaj je ono što dovodi Jarca do ludila. Stabilnost i upornost ono je što će Jarac uvek ceniti i poštovati kod Škorpiona.

Škorpija i Ribe

Ova dva znaka međusobno se jako privlače. Riba se voli oslanjati na Škorpiona jer je nezavisan i stabilan što Ribama jako odgovara. Entuzijazam je taj koji krasi Ribe, a to uz upornost Škorpiona ovaj odnos čini savršenim. Ova romansa teško će doživeti kraj i jednom kada uspe, plamen ljubavi i strasti uvek će biti prisutan.

Strelac

Strelčevi se najbolje slažu sa Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Vagama i Vodolijama.

Strelac i Ovan

Ova ljubavna priča ima veliki potencijal. Ovan je intenzivniji, dok je Strelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka te spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvek će u njima pobuditi takmičarski duh kojem su oboje skloni. No trebali bi pripaziti da svoj takmičarski duh ne iskoriste negde drugo i ne otplove u neke druge vode. Ovnovi ne bi mogli da oproste prevaru.

Strelac i Blizanac

Blizanac je vazdušni a Strelac vatreni znak, što otkriva njihovu međusobnu intelektualnu i psihički visoku komunikaciju. Blizanac ima oštar jezik i može biti jako sarkastičan, mada je Strelac na takve stvari skoro neosetljiv i spreman da oprosti i zaboravi. I Blizanci i Strelci važe za veoma dobre prijatelje, kao i za dobre ljubavnike. Jedno drugome umeju da pokažu ljubav na pravi način i oboje gledaju na život i svet sa velikim optimizmom i entuzijazmom.

Strelac i Lav

Oba znaka željna su avanture i to je ono što ih povezuje. Oni su strastveni i traže puno pažnje, pa će te dve potrebe rado zadovoljiti. Ono što ovu vezu čini posebnom je velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvek će se posvetiti jedan drugome i sve će učiniti kako bi ova veza uspela.

Strelac i Vaga

Strpljenje Vage ono je što Strelcu treba dok će se Vaga uvek iznova biti iznenađena neobičnim ponašanjem Strelca. Oba znaka prilično su razumna iako poseduju kratak fitilj zbog čega su skloni raspravama. Uprkos tome, u njihovoj vezi nema velikih svađa već vlada razumevanje i podrška. Provodiće puno vremena zajedno i zapostavljati prijatelje jer se neće moći zasititi jedno drugog.

Strelac i Vodolija

Oboje su skloni avanturama i vole švrljati okolo, ali Vodolija je ta koja će smiriti Strelca i s njim započeti ozbiljnu vezu. Ovo dvoje savršeno funkcionišu u krevetu i nikada im nije dosadno. Strast je ta koja ovo dvoje vodi kroz život. Emocije drugog partnera jako su im bitne i uvek će zahtevati maksimalno poverenje.

Jarac

Jarčevi se najbolje slažu sa Bikovima, Rakovima, Devicama i Škorpija.

Jarac i Bik

Ova dva znaka savršeni su jedan za drugog. Vrlo su temeljni i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im porodica i dom. Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim se mogu sresti je rutina, čega se oboje plaše.

Jarac i Rak

Pri susretu Raka i Jarca, stvara se veza karakterisana izdržljivoscu i snagom volje. Jarac je logičan i stoji obema nogama na zemlji, dok Rak donosi emocionalnu notu u zajedničku vezu. Oboje znaju da poštuju jedan drugoga. Rak ceni Jarčevu posvećenost, dok se Jarac divi Rakovoj prionljivosti i vernosti.

Jarac i Devica

Odnos Device i Jarca nije turbulentan i pun svađa jer Jarac dopušta dominantnoj Devici da vodi glavnu ulogu. Problem će se dogoditi jedino kad Devici dosadi uloga šefa. Rešenje za ovaj problem je da Jarac ponekad preuzme tu ulogu. Ovaj odnos ima mnogo kvaliteta. Oboje su intelektualci, praktični su te uživaju u analizama ponašanja svog partnera.

Jarac i Škorpija

Oboje su uporni, ambiciozni i savršeno odgovaraju jedno drugom u krevetu. Ova veza retko kada ima problema. Jarac obožava romantičnost koju poseduje Škorpion i njegov zagrljaj je ono što dovodi Jarca do ludila. Stabilnost i upornost ono je što će Jarac uvek ceniti i poštovati kod Škorpiona.

Vodolija

Vodolije se najbolje slažu sa Blizancima, Lavovima, Vagama i Strelčevima.

Vodolija i Blizanac

Vodolija je puna iznenađenja i naglih promena koje savršeno odgovaraju jednom Blizancu. Vole se družiti i imaju veliki broj prijatelja što će ljubomornoj Vodoliji teško pasti. Vrlo verovatno će se dobro slagati u krevetu, ali može doći do pomanjkanja strasti.

Vodolija i Lav

Oboje pripadaju fiksnim znacima, dakle iako su prirodni partneri, ego-konflikti su i više nego mogući. Lav voli svet a Vodolija humanost – to im čini odličnu kombinaciju za međusobnu saradnju na projektima povezanim sa publikom. Oboje pokazuju razumevanje jedno prema drugom kada se radi o intimnim stvarima, potrebama i željama. Lav se divi jedinstvenošću, vizijama i domišljatim karakteristikama Vodolije. Za uzvrat, Vodolija se divi Lavovoj energiji, harizmi i dostojanstvenošću – Vodolija uvek ima novih ideja, ali ne uvek i ambiciju da te ideje ostvari kao što to Lav radi.

Vodolija i Vaga

Vaga i Vodolija imaju pomalo turbulentnu vezu u kojoj oboje znaju uživati. Pustolovni su i brzo se zasite stvari koje su uvek iste. Stalno žele biti u pokretu i imaće veliko društvo čijim zabavama će rado prisustvovati. Svojim neodoljivim šarmom i smislom za humor u stanju su osvojiti svakog i to im je jedini problem u ovoj vezi. Preteranu ljubomoru mogu da izbegnu jedino poverenjem. Vernost je jedna od jačih strana ovog odnosa. Oni naprosto obožavaju jedan drugog.

Vodolija i Strelac

Oboje su skloni avanturama i vole švrljati okolo, ali Vodolija je ta koja će smiriti Strelca i s njim započeti ozbiljnu vezu. Ovo dvoje savršeno funkcionišu u krevetu i nikada im nije dosadno. Strast je ta koja ovo dvoje vodi kroz život. Emocije drugog partnera jako su im bitne i uvek će zahtevati maksimalno poverenje.

Ribe

Ribe se najbolje slažu sa Bikovima, Devicama, Škorpijama, Jarčevima i Ribama.

Ribe i Bik

Veza između Bika i Riba je vrlo skladna. Oboje su opušteni i vole uživati u malim trenucima. Bik ceni romantičnost i nežnost koju pronalazi u Ribama, dok je Ribama najvažnija stabilnost i sigurnost koji im pruža Bikov zagrljaj.

Ribe i Devica

Ova kombinacija parova je dobra, slična kao i kod Riba i Bikova. Devica voli toplinu i nežnost, što to i dobija od Riba. Device vole organizovanost i ozbiljnost, što dobro opisuje Ribe.

Ribe i Škorpija

Ova dva znaka međusobno se jako privlače. Riba se voli oslanjati na Škorpiona jer je nezavisan i stabilan što Ribama jako odgovara. Entuzijazam je taj koji krasi Ribe, a to uz upornost Škorpiona ovaj odnos čini savršenim. Ova romansa teško će doživeti kraj i jednom kada uspe, plamen ljubavi i strasti uvek će biti prisutan.

Ribe i Jarac

Ribe su šarmantne i računaće na to da će tako osvojiti konzervativnog Jarca. Međutim, Jarac je taj koji će osvojiti Ribe i dopustiti im dominantnu ulogu u ovom odnosu. Iskrenost, stabilnost i ponos glavne su karakteristike Riba što će jednog Jarca jako usrećiti. Iako su različiti savršeno se nadopunjuju.

Ribe i Ribe

Dvije Ribe se savršeno razumeju. Imaju razumevanja za potrebe onog drugog. Pomalo su zahtevne, ali im to nije preveliki problem. Ribe, doduše, mnogo traže, ali su isto tako jednake u davanju ljubavi.  

-Teodora Nurčeski