Turnir u malom fudbalu

Turnir u malom fudbalu za I godinu završio se 23. 11. 2016. godine, ukupno je učestvovalo 13 odeljenja, a kao pobednik izašla je ekipa iz I-11 koja je u finalu pobedila ekipu iz I-16 rezultatom 4 : 3.

Intervjuisali smo pobednike. ,,Znali smo da ćemo pobediti, slaba je bila konkurencija“, rekli su pobednici za ZOPS. Mi se nadamo da će i sledeće godine dobro proći na turniru, a ostalo sve zavisi od njih. Da li će uspeti i sledeće godine da sačuvaju pehar ili će se drugoj ekipi sreća osmehnuti saznaćemo tek sledeće godine.

 

 

Nikako ne smemo zaboraviti drugu godinu, turnir u malom fudbalu za II godinu završen je 24. 11. 2016. godine. Ukupno je učestvovalo 13 odeljenja od kojih se jedno nije pojavilo. U finale su se plasirale ekipe iz II-16  II-7 pobedu je odnela ekipa iz II-16  rezultatom 3 : 2.

Ni pobednici druge godine nisu uspeli da nam umaknu. Kažu da su znali od početka turnira da će pobediti, ,,Jer tako smo u mogućnosti“, rekli su za ZOPS pobednici turnira. Mi im želimo svu sreću na narednom takmičenju.

 

 

Nismo zaboravili najbitnijeg čoveka turnira, profesor VladaĐurić bio je organizator ovog turnira, sudio na utakmicama, ali kaže da mu turnir nije predstavljao bilo kakav teret već je uživao u njemu, kao i mi. Prezadovoljan turnirom rešio je da nam kaže neto o samom turniru u intervjuu.

Spremni smo za sledeću godinu, ko zna, možda nas profesor iznenadi i uvede nešto novo u turnir, svakako, uz ZOPS uvek ćete biti obavešteni!

POKRENIMO DUH NAŠE ŠKOLE